Sauce med Oscars Bouillon

Sauce med Oscars Bouillon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Bouillon

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Dorthe Hanne Larsen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 spsk.Oscars okse bouillon
5 dl.kogende vand
15-20 g.margarine eller smør
1 spsk.hvedemel
1 tsk.sukker
1 spsk.balsamoco eddike (rød)
 lidtmadkulør
 
Opskrift:
Bouillon opløses i kogende vand, må gerne stå og køle af. Margarinen smeltes, og bages op med melet bouillonen tilsættes lidt ad gangen, 1 lille teske sukker og ca.1 spsk. rød balsamico eddike og lidt madkulør tilsættes. Koges igennem et minuts tid.

Tips:

En dejlig og nem sauce til frikadeller, medister, koteletter eller andre lignende retter.





karakterer:
Opskriften er vist 20169 gange,
og udskrevet 163 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu