Sydafrikansk brød med frø og nødder

Sydafrikansk brød med frø og nødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 stk.

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Kenya

KenyaIndsendt :     

Ingredienser:
25 g.gær
3.5 dl.fingervarmt vand
3 tsk.honning
250 g.grahamsmel
1.5 tsk.salt
3 spsk.sesamfrø
3 spsk.solsikkekerner
3 spsk.hørfrø
3 spsk.hakkede nødder
200 g.pizzamel
 
Opskrift:
Rør smuldret gær, vand, honning, grahamsmel, kerner og nødder sammen, og lad det stå ½ time. Tilsæt hvedemel, men hold 50 g tilbage. Rør dejen sammen og kom mere mel i, hvis dejen virker for klistret. Den skal være meget fugtig. Kom dejen i en smurt bageform, 1½ l. Sæt en anden form over, og lad dejen hæve 1 time. Sæt brødet nederst i ovnen ved 200 grader i 20 min. Vend brødet ud af formen, og bag det yderligere 10-15 min. Lad brødet afkøle på en rist.





karakterer:
Opskriften er vist 15113 gange,
og udskrevet 453 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (24 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-08-12 17:26:02
pizzamel lyder ikke særlig sydafrikansk :S