Kommentarer
- 2018-01-02 12:53:34 Dette er verden dårligste opskrift. dejen blev meget udflydende og skulle tilsættes meget mere sukker end der står i opskriften, for ikke at være klistret
- 2012-05-04 19:05:30 Kan man fryse et overflødighedshorn som er samlet. Synes at jeg har hørt at glasuren knækker når den har været frosset.
Krista - 2012-04-13 21:37:55 Hej er der nogen der har målene på et stativ til overflødighedshorn. Da vi mener at vi selv kan lave et hvis bare vi har målene
Sara - 2011-04-06 19:43:52 Der står at hver ring skal udrulles til ca. 4 cm længere end den forrige. Christina skriver i en kommentar at den mindste ring udrulles til 8 cm. længde og man derfra blot lægger 4 cm til hver af de følgende ringe. Da der er tale om et horn med 20 ringe (inkl. top) vil det altså sige at de to største ringe skal udrulles til en længde på 76 cm? Det lyder meget langt/stort - er det korrekt?
Tina - 2010-04-13 19:46:42 Er der nogen der har en vejledning til horn opretteren? (Er nemlig i tvivl om hvordan den skal bruges)
Per - 2010-04-07 08:54:26 Stativet kan købes på nettet hos H.W. larsen www.hwl.dk
Lissy - 2010-04-06 17:52:28 Jeg har forsøgt at finde ud af hvor man kan købe stativet til hornet, da den let kan knække
Charlotte - 2009-06-20 00:03:06 Nogen der ved hvor skabelonen til vuggen kan købes ?
sanden - 2008-04-25 11:23:49 Hvor ville jeg gerne have haft et billede af dette overflødighedshorn!!
Konditorlærling - 2007-12-20 13:42:18 Læg cornettet med glasuren i microovnen i ti sekunder.. så bliver den flot blank på kagen og størkner hurtigt. Rør glasuren sammen.. Pisk endelig ikke!, så kommer der luftbobler i den.. som når de kommer ud af cornettet, får glasuren til at knække over og det er jo synd når man har sprøjtet en flot kage.
bageren - 2007-12-10 20:03:15 ring til odense marcipan, de kan sende de ting der skal bruges,, eller sælger
christina - 2007-09-17 19:48:52 skabelonen er: start med 8 cm. herefter 12, 16, 20 osv.
Ulla - 2007-07-19 12:39:40 Please: hvor finder jeg tegningen til vuggen ???
gitte - 2007-03-18 19:26:27 jens, jeg har tegninger af vuggen liggende.
Jens - 0000-00-00 00:00:00 har nogen tegninger til "vuggen"
Dorte - 0000-00-00 00:00:00 Jeg plejer altid at putte en smule citronsaft i glasuren istedet for eddikke
TinaC - 0000-00-00 00:00:00 Er der nogen der ved hvor man kan finde en skabelon til denne opskrift ? Sådan at man kender længderne på de cigarformede ruller man skal lave
Lisbeth - 0000-00-00 00:00:00 Der skal en dråbe eddike i glasuren . Så bliver den blank og tørrer bedre
lena - 0000-00-00 00:00:00 den skal da også sprøjtes med glasur. Tag evt et stykke madpapir og drej det til et kræmmerhus (kornet) rør flormelis med æggehvide, rør rigtig meget til det blir helt hvid og kræmet. klip et meget lille hul i spidsen og sprøjt nu op og ned på alle ringene, tynd stråle.
Per - 0000-00-00 00:00:00 Hver ring skal være lidt højere i den ene siden end dan anden for at få den rigtige form på hornet
|