Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Rødkål med mangochutney

Rødkål med mangochutney, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SalatRet : Salat - Salater

Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødbede

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
200 g.fint snittet løg
200 g.snittede svesker u/sten
500 g.fint snittet rødkål
2-3 dl.vand
2-3 dl.mangochutney
 Olie
 Smør
 
Opskrift:
Sauter løg og svesker bløde i olie og smør. Tilsæt olie og vand, og lad det simre i 10-15 min. Mangochutney tilsættes, lad det simre videre i 10-15 min.Pas på, det ikke sætter sig, rør jævnligt. Kan serveres både varmt og koldt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 7389 gange,
og udskrevet 152 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

spjaet8  -  2007-11-10 13:27:59
en opskrift kan også blive FOR kort, hvor er rødkålen, den nævnes overhovedet ikke ?

Ebbe  -  0000-00-00 00:00:00
Hvad skal man med rødkålen