Flæskepandekage

Flæskepandekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Madpandekager

Hovedingrediens : Svinekød - Svineflæsk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.letsaltet flæsk
125 g.hvedemel
0.5 tsk.salt
6 dl.mælk
3 æg
 
Opskrift:
Flæsket skæres i mindre terninger, og letsteger i en varm stegepande, klare og let gylden skal de være, inden de fordeles i en lille bradepande eller i et ildfast fad.

Derefter piskes mel, salt og mælk sammen til en jævning. rør æggene i.

Denne blanding hældes over flæsken. Sæt pandekagen i ovnen og steg den på nederste rille i 20 - 25 minutter ved 225 grader.

Pandekagen skæres i passende stykker og serveres.

Tips:

Kan serveres med: Tyttebærsyltetøj Creme Fraiche og fintsnittet grøn salat.





karakterer:
Opskriften er vist 35272 gange,
og udskrevet 574 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-03-19 09:25:49
Flæskepandekage er en ret der stammer fra Sverige. Selv om det er en gammeldags ret, serveres den stadigvæk jævnligt i de fleste svenske hjem. Spises med den klassiske svenske "lingonsylt" tyttebærsyltetøj og en let salat f.eks revne gulerødder med rosiner. Virkelig god finanskrisemad til en familie med børn!