Kød i kokosmælk

Kød i kokosmælk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød

Oprindelsesland : Kenya

KenyaIndsendt :     
Kød i kokosmælk, billede 4 Kød i kokosmælk, billede 1 Kød i kokosmælk, billede 2 Kød i kokosmælk, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.skært oksekød i tern
3 dl.kokosmælk
1 gulerod
1 stortløg
1 grøn peberfrugt
1 rød peberfrugt
2 mellemstoretomater
 olie
 salt
1.5 spsk.karry
0.5 tsk.stødt nelliker
 
Opskrift:
Rens kødet, skær det i småstykker. Brun kødet i olie, i en dyb tykbundet gryde.

Skær løg, gulerod, peberfrugter og tomater i ganske små stykker. Kom grøntsagerne i gryden. Tilsæt krydderier, rør godt og tilsæt kokosmælk. Lad det hele småkoge i en halv time. Tilsæt vand efter behov.

Server ris eller søde kartofler til.

Tips:

Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.





karakterer:
Opskriften er vist 57244 gange,
og udskrevet 1578 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (23 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-11-21 08:36:35
Jeg lavede denne ret til min runde fødselsdag hvor vi var 50 gæster. Jeg valgte at bruge skinke kød i tern da jeg ikke kan tåle kød fra koen. Det blev en super god ret. Alle var vilde med den og så er den ret nem at lave.

  -   2007-06-14 20:46:37
samme fedstof

  -   2007-06-13 15:45:54
Jeg er ved at lave den ret men jeg er lidt i tvivl grønsager, skal det være det samme olie jeg har steget kødet, eller en ny olie ??? jeg håber jeg får svar.