Kød i kokosmælk
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Oprindelsesland : Kenya Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rens kødet, skær det i småstykker. Brun kødet i olie, i en dyb tykbundet gryde.
Skær løg, gulerod, peberfrugter og tomater i ganske små stykker. Kom grøntsagerne i gryden. Tilsæt krydderier, rør godt og tilsæt kokosmælk. Lad det hele småkoge i en halv time. Tilsæt vand efter behov. Server ris eller søde kartofler til. Tips: Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump. |
|
Opskriften er vist 57980 gange,
og udskrevet 1582 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (23 stemmer) |
|
Kommentarer Ninette - 2008-11-21 08:36:35 Jeg lavede denne ret til min runde fødselsdag hvor vi var 50 gæster. Jeg valgte at bruge skinke kød i tern da jeg ikke kan tåle kød fra koen. Det blev en super god ret. Alle var vilde med den og så er den ret nem at lave. Ninna i Amerika - 2007-06-14 20:46:37 samme fedstof liii - 2007-06-13 15:45:54 Jeg er ved at lave den ret men jeg er lidt i tvivl grønsager, skal det være det samme olie jeg har steget kødet, eller en ny olie ??? jeg håber jeg får svar. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne