Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Kirsebærsauce

Kirsebærsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SaucerRet : Saucer - Dessertsauce

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

HøjtidJul

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :


Kirsebærsauce, billede 4 Kirsebærsauce, billede 1 Kirsebærsauce, billede 2 Kirsebærsauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 glassyltede kirsebær
1 dl.kirsebærsaft eller kirsebærvin
1 spsk.majsstivelse
 
Opskrift:
Hæld kirsebærrene og saften op i en gryde og lad det koge.

Rør majsstivelsen ud i lidt koldt vand og jævn saucen. Lad den småkoge nogen minutter.

Tips:

Server til Risalamande.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kirsebærsovs

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 30489 gange,
og udskrevet 380 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu