Fiskesuppe

Fiskesuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Oprindelsesland : Grønland

GrønlandIndsendt :

Ingredienser:
1.5 l.fiskesuppe
 små kartofler
 lidt selleri
2-3 gulerødder
 
 Melbolle:
50 g.smeltet margarine
50 g.hvedemel
 
 tomatpure eller karry
 
Opskrift:
Hæld 1½ l fiskesuppe i en gryde. Kog heri små kartofler, lidt selleri, der er skåret ud i små terninger og 2-3 gulerødder, der ligeledes er skåret i terninger.

Når urterne er møre jævnes suppen med en melbolle (50 g. smeltet margarine og 50 g. mel rørt sammen).
Lad derefter suppen koge 5-10 minutter.

Tilsæt ved anretningen tomatpure eller karry. De kan også komme fiskeboller og makaroni på suppen.

Om sommeren kan de, hvis de kan få fat på kørvel, tilsætte hakket kørvel og kom så nogle halvhårkogte overskårne æg på suppen.


karakterer:
Opskriften er vist 20866 gange,
og udskrevet 265 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (18 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2008-04-16 22:19:51
hoho det var opskrift på fiske suppe,,,, hvor er fisken?????

Olivia  -  0000-00-00 00:00:00
lidt uforstålig