Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Torskerogn til pålæg

Torskerogn til pålæg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

PålægRet : Pålæg - Pålæg

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskerogn

Oprindelsesland : Grønland

GrønlandIndsendt :



Ingredienser:
 Torskerogn
 
Opskrift:
Kog rognen i vand med temmelig meget salt. Læg rognen i pres mellem to spækbrætter. Når rognen er kold skæres den i skiver. Læg den i en marinade af eddike og olie og drys den med hakket løg.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (5 stemmer)

Opskriften er vist 18734 gange,
og udskrevet 163 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Peder  -  0000-00-00 00:00:00
Ingen herrefrokost oden denne ret