Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Leverbøf

Leverbøf, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Finland

FinlandIndsendt :



Ingredienser:
300 g.hakket oksekød
200 g.hakket kalvelever
150 g.hakket kogt kartoffel
100 g.revet løg
50 g.hvedemel
 salt
 peber
 hvidløgsalt
50 g.margarine
250 g.snittet hvidkål
100 g.tyttebærsyltetøj
Opskrift:
Oksefars, lever, løg, kartoffel, hvidløgssalt, salt og peber røres sammen. Melet tilsættes lidt efter lidt. Tilsæt evt. lidt mere til farsen er fast nok. Den skal dog være lidt "flydende". På en varm stegepande smeltes margarinen og leverfarsen sættes på med en stor ske. Steges på begge sider og kan evt. stege færdig i ovnen ved 175 grader i ca. 15 min.

Serveres med kartofler og hvidkålen iblandet tyttebærsyltetøjet og evt. en god skysovs med stegte løg i.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.5    (5 stemmer)

Opskriften er vist 12854 gange,
og udskrevet 269 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu