Sæl-leverpostej

Sæl-leverpostej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Eksotisk Vildt - Sæl - Sæler

Oprindelsesland : Grønland

GrønlandIndsendt :

Ingredienser:
500 g.sællever
200 g.bacon
1 stort løg
3 fedhvidløg
 friskkværnet peber
1.5 tsk.groft salt
5 spsk.hvedemel
4 dl.mælk
 
Opskrift:
Lever, bacon, løg og hvidløg blendes eller hakkes, tilsættes hvedemel og mælk, smages til med peber og salt. Bages i vandbad. Opskriften kan også laves, hvor man laver en bechamel tilsmagt med krydderier og anjoser.


karakterer:
Opskriften er vist 13031 gange,
og udskrevet 187 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (19 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Amanda Bech Pehrson  -  2012-06-12 16:50:04
Det er virkeligt lækkert mmmhhhhhhhhhh.........

Jensen  -  2012-04-08 19:20:44
Jeg ville aldrig bruge en sæl til at lave postej!! det er da syndt:O

Hr Olsen  -  2011-01-28 15:27:24
Du sku bare har smagt den......

fru hansen  -  2010-06-19 19:16:01
Sæler skal da ikke bruges til leverpostej ! :O Ja, det er bare min mening :O!!! kunne aldrig drømme om at lave opskriften