Grønlandsk ymer
Oprindelsesland : Grønland Indsendt : Red : |
|
|
Bland vand og mælkepulver i en skål, og rør det godt i gennem ind til den får en smidig overflade. Dernæst tilsættes den halve muskatnød, rør det godt igen. Tilsæt nu posen med maizena pulveret imens du rører det godt og grundigt i gennem. Nu stilles ymeren i køleskabet, i ca. 2 timer, hvorefter du skal røre lidt i det til det for en meget smidig overflade.
Ymeren serveres kold. Tips: Det smager ekstra godt med müsli. |
|
Opskriften er vist 17384 gange,
og udskrevet 182 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne