Grønlandsk ymer

Grønlandsk ymer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Morgenmad

Hovedingrediens : -

Oprindelsesland : Grønland

GrønlandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
1 dl.vand
250 g.mælkepulver
0.5 Muskatnød, friskrevet
1 posemaizena stivelsespulver
 evt.lidt revet citronskal
 
Opskrift:
Bland vand og mælkepulver i en skål, og rør det godt i gennem ind til den får en smidig overflade. Dernæst tilsættes den halve muskatnød, rør det godt igen. Tilsæt nu posen med maizena pulveret imens du rører det godt og grundigt i gennem. Nu stilles ymeren i køleskabet, i ca. 2 timer, hvorefter du skal røre lidt i det til det for en meget smidig overflade.

Ymeren serveres kold.

Tips:

Det smager ekstra godt med müsli.


karakterer:
Opskriften er vist 15718 gange,
og udskrevet 165 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu