Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Raw fish seviche

Raw fish seviche, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Oprindelsesland : Cajun

CajunIndsendt :



Ingredienser:
400 g.fiskefilet (saltvandsfisk, dog ikke rødspætte)
1 stormoden tomat i tern
1 stortløg skåret i tynde skiver
1 hakket jalapenopeber
1 tsk.korianderfrø
2,5 dl.tomatjuice
1,5 dl.limesaft, evt. citronsaft
6 spsk.olivenolie
1/2 tsk.oregano
1 tsk.Creole Seasoning
0,5 dl.tør hvidvin
2-3 tsk.Tennesee Sunshine Hot Pepper Sauce
 forårsløg til garnering
 
Opskrift:
Fileterneskæres i store mundrette stykker. Fisken lægges i en dyb skål. Marinaden blandes af de øvrige ingredienser (begynd med de flydende)og der krydres med Tennesee Sunshine og Creole Seasoning efter smag. Det hele røres sammen og den marinerede fisk stilles i køleskabet natten over.

Retten serveres kold, og garneres med forårsløg eller friske korianderblade.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10240 gange,
og udskrevet 131 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu