Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Cod reo tartarre

Cod reo tartarre, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskerogn

Oprindelsesland : Cajun

CajunIndsendt :



Ingredienser:
1000 g.torskerogn (bukser)
 Tony Chacheres Crab Boil
3 løg
2 tørrede chili
 laurbærblade
 
 


Opskrift:

Torskebukserne renses og lægges i en gryde koldt vand. Krydderi, løg, chili og laurbærblade lægges i, bringes i kog og simrer i ca. 15. min. Sluk blusset og lad rognen køle af i lagen.

Server afkølet med Seafood remoulade




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (7 stemmer)

Opskriften er vist 16367 gange,
og udskrevet 160 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu