Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Cod reo tartarre

Cod reo tartarre, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskerogn

Oprindelsesland : Cajun

CajunIndsendt :



Ingredienser:
1000 g.torskerogn (bukser)
 Tony Chacheres Crab Boil
3 løg
2 tørrede chili
 laurbærblade
 
 
Opskrift:
Torskebukserne renses og lægges i en gryde koldt vand. Krydderi, løg, chili og laurbærblade lægges i, bringes i kog og simrer i ca. 15. min. Sluk blusset og lad rognen køle af i lagen.

Server afkølet med Seafood remoulade


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (7 stemmer)

Opskriften er vist 16587 gange,
og udskrevet 168 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu