Sardinpostej (tjekkisk) Sardinková pomazánka

Sardinpostej (tjekkisk) Sardinková pomazánka, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : SildeFisk - Sardin - Sardiner

Oprindelsesland : Tjekkiet

TjekkietIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 ds.sardiner
1 klatsmør
1 citron til pynt
2-3 tsk.citronsaft
1-2 finthakkede skalotteløg
 fransk flûte eller Kvickly's italiensk brød
 salt
 friskkværnet sort peber
 
Opskrift:
Læg sardiner i en stenmorter eller en kraftig skål sammen med de finthakkede skalotteløg og smør. Stød dette sammen i en morter med støderen eller i skålen med en træske til blandingen er helt fintkornet som en puré. Tilsæt derpå citronsaften, salt & peber.

Bør lægges i køleskabet mindst 1/2 time før serveringen. Sardinpostej smøres på brødet og pyntes med citronskiver.

Forslag til drikkevarer: Øl.





karakterer:
Opskriften er vist 11054 gange,
og udskrevet 159 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu