klipfisk eller saltfisk (udvandet pocheret og afkølet som ovenfor) 250 g. klipfisk eller saltfisk (udvandet pocheret og afkølet som ovenfor)
5
fed
hvidløg (knust) 5 fed hvidløg (knust)
2
løg 2 løg
8
æg 8 æg
olivenolie (rigeligt) olivenolie (rigeligt)
Opskrift:
Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver. Skær løgene i tern. Sautér kartoflerne, hvidløg og løg i olien, krydr med salt og peber, vend rundt et par gange. Læg låg på og fortsæt processen ca. 25 minutter til kartoflerne er næsten møre. Tag sauterepanden af blusset, pluk klipfisken fint og vend den i. Pisk æggene sammen. Rør kartoffelblandingen i æggene. Kom lidt ekstra olie i panden, hæld tortilla-massen i og steg tortillaen et par minutter. Ryst panden for at undgå at massen hænger i. Sæt den i ovnen ved 180 grader til den har sat sig, dog uden at være færdigbagt. Vend omeletten om ved hjælp af en tallerken og steg den også et par minutter på den anden side. Den må gerne være svampet i midten. Servér varm eller afkølet. Den mest elskede ret i det spanske køkken af alle.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 8298 gange, og udskrevet 150 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider