Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Stegt, kogt klipfisk med grøn peber og syltet rød peber

Stegt, kogt klipfisk med grøn peber og syltet rød peber, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Klipfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 skiverbrød
200 g.klipfisk
3 dl.mælk
2 røde peberfrugter
1 grøn peberfrugt eller små søde grønne chili
0.5 citron Skal heraf
1 dl.olivenolie
 Salt
 chilipulver
 
Opskrift:
Læg klipfisken i koldt vand i 24 timer, men skift vandet hver 6. time. Herefter koges den i mælk i ca. 3 min. og afkøles. Under grillen grilleres de røde peberfrugter og pilles fri for skind. Herefter skæres de i strimler og svitses langsomt i en gryde med lidt olivenolie, indtil de er møre. Smag til med lidt salt. Hold dem lune og skær den grønne peberfrugt i meget tynde strimler. Riv citronskal henover.

Rist brødet på begge sider.

Skær klipfisken i 4 små stykker og steg dem hurtigt på en pande i lidt olivenolie.

På brødskiverne kommes først rød peber og den varme klipfisk. Drys med lidt chili og til sidst strimlerne af grøn peber


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9946 gange,
og udskrevet 101 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu