Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Klipfisk, løg og kartofler bagt i ovn

Klipfisk, løg og kartofler bagt i ovn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : HovedretterHovedingrediens : Øvrige Fisk - Klipfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.klipfisk eller saltfisk
800 g.kartofler
1 spsk.hvedemel
3 løg
3 dl.mælk
3 dl.piskefløde
2 dl.hvidvin
3 laurbærblade
 Peber
 Olivenolie
 Rasp eller brødkrummer
 Hakket persille
 
Opskrift:
Vand fisken ud og kog den op og lad den trække som ovenfor. Skræl kartoflerne og løg og skær dem i mindre stykker. Pluk fiskekødet fra benet, fjern brusk og skind.

Sautér løg og kartofler let på en pande i olivenolie. Kom hvedemel på. Hæld hvidvin på og kog ind til det halve. Bland fiskekød, mælk og fløde i. Fordel blandingen i et ildfast fad. Krydr med salt og peber undervejs og list laurbladene ned i. Kom rasp eller brødkrummer på toppen. Bag retten gylden 30-40 minutter ved 200 grader.

Drys persille over. Giv brød til og spis straks.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 14707 gange,
og udskrevet 347 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Petersen  -  2013-11-22 00:13:57
Hvad betyder: "lad den trække som ovenfor"?

hdj-grenaa  -  2011-12-22 12:50:53
Jeg synes der mangler noget i opskriften, i det mindste for en nybegynder i klipfisk.Jeg fik af min fiskehandler at vide, at fisken skulle udvandes 2-3timer, jeg uvandede og skiftede vand nogle gange ca. 5timer. Og så skal den "trække som ovenfor" HVOR?? retten blev temmelig uspiselig, SALT. Men man kunne godt smage, at den ville have været super med meget mindre salt