Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Farmad

Farmad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Karen

Indsendt :



Ingredienser:
1 æg
1 stykkerugbrød eller et rundstykke eller hvad i kan finde på
1 stykkehamburgerryg
 
Opskrift:
Tænd ovnen på 250 grader.

Kog ægget så det bliver blødkogt Når brødet er færdigt og lysebrunt tager du det ud og lægger hamburgerryg på Lad ægget køle lidt af når det er færdigt. Skær ægget over på langs og læg de to æggeskiver på brødet retten serveres med lidt salt og peber


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.8    (12 stemmer)

Opskriften er vist 25559 gange,
og udskrevet 136 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Lone Lund  -  2010-06-01 15:43:45
Er nok smukkere med et pocheret æg, lidt worchestershiresovs og salt og peber

Peter  -  2007-11-16 00:27:11
Når brødet er færdig med?