Farmad

Farmad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Karen

Indsendt :     

Ingredienser:
1 æg
1 stykkerugbrød eller et rundstykke eller hvad i kan finde på
1 stykkehamburgerryg
 
Opskrift:
Tænd ovnen på 250 grader.

Kog ægget så det bliver blødkogt Når brødet er færdigt og lysebrunt tager du det ud og lægger hamburgerryg på Lad ægget køle lidt af når det er færdigt. Skær ægget over på langs og læg de to æggeskiver på brødet retten serveres med lidt salt og peber





karakterer:
Opskriften er vist 29830 gange,
og udskrevet 157 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.8    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-06-01 15:43:45
Er nok smukkere med et pocheret æg, lidt worchestershiresovs og salt og peber

  -   2007-11-16 00:27:11
Når brødet er færdig med?