Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Mascarponecreme med Chokladetrøffel og hindbær

Mascarponecreme med Chokladetrøffel og hindbær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Mascarpone (Italiensk creme fraice)

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lutte

Indsendt :



Ingredienser:
 Creme:
3 pasteuriserede æggeblommer
4 spsk.sukker
400 g.mascarpone (kvikly iso irma og føtex)
1 lime Fintrevet skal heraf
1 spsk.limesaft
1.5 dl.piskefløde
 
 Chokoladetrøffel:
75 g.mørk chokolade (kakaoindhold 70%)
1.5 dl.piskfløde
 
200 g.friske eller knapt optøede hindbær drysset med sukker
 mynte
 
Opskrift:
Creme:
Pisk æggeblommer og sukker luftigt. tilsæt mascarpone, limesaft og -skal og pisk det sammen. tilsæt fløden og pisk det til en fast creme. fordel cremen i 6 små glas og stil dem koldt i nogle timer.

Chokoladetrøffel:
Hak chokoladen. varm fløden op. tag den fra varmen og tilsæt chokoladen. Rør til chokoladen er smeltet o g køl det noget af. hæld trøffelmassen over den kolde creme.

Stilles i køleskab evt. til næste dag. Tag desserten ud af køleskabet mindst ½ time før servering, så trøflen bliver cremet. server med hindbær og pynt med mynte.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 23983 gange,
og udskrevet 819 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Lis Berg  -  2012-12-21 19:25:40
Server den i høje glas og forfin den med en teske god ROM. Så bliver den virkelig lækker.