Hak løg og hvidløg fint. Varm olien i en gryde og svits løgene uden at de bliver brune. Hæld linserne i og rør godt. Hæld vand på og lad det koge til linserne er møre, ca. 10 min. Smag til med salt. Kog æggene i 4 min. Rist brødskiverne og skær dem i terninger. Læg 1/2-1 æg i hver tallerken og mos med en gaffel. Drys brødterningerne over og server suppen med reven ost.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1.5
(18 stemmer)
Opskriften er vist 16756 gange, og udskrevet 270 gange.
Kommentarer
- 2008-10-25 18:17:55 let at lave og bedst dagen derpå
Cidá - 0000-00-00 00:00:00 den bedste suppe!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider