Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Linsesuppe, Chilensk

Linsesuppe, Chilensk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Bælgplanter - Røde linser

Oprindelsesland : Chile

ChileIndsendt :



Ingredienser:
4 dl.røde linser
1 løg
2-3 fedhvidløg
1 spsk.olie
0.5 tsk.salt
12-14 dl.vand
4 æg
4 skiverfransbrød
75 g.parmesanost
 
Opskrift:
Hak løg og hvidløg fint. Varm olien i en gryde og svits løgene uden at de bliver brune. Hæld linserne i og rør godt. Hæld vand på og lad det koge til linserne er møre, ca. 10 min. Smag til med salt. Kog æggene i 4 min. Rist brødskiverne og skær dem i terninger. Læg 1/2-1 æg i hver tallerken og mos med en gaffel. Drys brødterningerne over og server suppen med reven ost.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.5    (18 stemmer)

Opskriften er vist 16433 gange,
og udskrevet 261 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2008-10-25 18:17:55
let at lave og bedst dagen derpå

Cidá  -  0000-00-00 00:00:00
den bedste suppe!