hele røde chili skåret i skiver2 hele røde chili skåret i skiver
1
lime Saften herfra1 lime Saften herfra
1
lille håndfuld skiveskåret frisk ingefær1 lille håndfuld skiveskåret frisk ingefær
1
hel citrongræs skåret i skiver1 hel citrongræs skåret i skiver
salt salt
peber peber
evt.
smages til med chilipulver evt. smages til med chilipulver
Opskrift:
Kyllingen koges i en stor gryde i ca. 2 timer.
Kyllingekødet pilles fra benet og suppen fra kyllingen sies og tilsættes alle ingredienserne undtagen det pillede kyllingekød.
Dette koger i ca. 1/2 til 1/1 time.
Suppen sies derefter og kommes tilbage i gryden hvor der tilsættes kyllingekød. Ønskes en stærkere suppe smages til med yderligger salt og chilipulver.
Tips:
Serveres med flutes og smør.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.6
(29 stemmer)
Opskriften er vist 28853 gange, og udskrevet 656 gange.
Kommentarer
Henrik - 2011-01-31 16:56:18 Hvor meget væske skal der til?
palle - 2009-05-11 19:12:16 tag lidt advokato i
clara - 2007-01-30 14:44:43 uhm den er god
- 0000-00-00 00:00:00 Suppen bliver endnu bedre, hvis der tilsættes lidt Oscars hønsebouillon
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider