Hak løg, hvidløg, peberfugt og chili meget fint. Svits løg, hvidløg, peberfugt og chili i smørret til løgene er klare. Drys mel over og rør, til melet har opsuget alt smørret. Tilsæt den kogende bouillon/fond lidt efter lidt under konstant omrøring, til der ikke er flere klumper og lad det koge ved svag varme. Rens champignonerne og skær dem i tynde skiver. Tilsæt champignonskiverne. Rør fløden i suppen lidt ad gangen.
Lad suppen småkoge uden låg i 8-10 min.
Smag til med citronsaft, salt og hvid peber, og evt. hvidvin.
Giv Flutes til.
Tips:
Serveres med flute
Suppen kan godt virke lidt tung, og kan derfor udmærket bruges som natmad.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.1
(7 stemmer)
Opskriften er vist 12818 gange, og udskrevet 488 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider