Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Champignonsuppe med friskchilli

Champignonsuppe med friskchilli, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Svampe - Champignon

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : turboniels

Indsendt :





Ingredienser:
500 g.champignon
25 g.smør
2 finthakkede skalotteløg
0.5 fedhvidløg
1 finthakket grøn peberfrugt
1 finthakket frisk rød chili (uden kerner)
2 spsk.hvedemel
1.25 l.hønsebouillon/fond
 salt
 hvid peber
1.5 dl.piskefløde
1-2 spsk.friskpresset citronsaft
 evt.1-2 spsk. tør hvidvin
 


Tilbehør:
Flutes
Opskrift:

Hak løg, hvidløg, peberfugt og chili meget fint. Svits løg, hvidløg, peberfugt og chili i smørret til løgene er klare. Drys mel over og rør, til melet har opsuget alt smørret. Tilsæt den kogende bouillon/fond lidt efter lidt under konstant omrøring, til der ikke er flere klumper og lad det koge ved svag varme. Rens champignonerne og skær dem i tynde skiver. Tilsæt champignonskiverne. Rør fløden i suppen lidt ad gangen. Lad suppen småkoge uden låg i 8-10 min.

Smag til med citronsaft, salt og hvid peber, og evt. hvidvin.

Tips:

Serveres med flute

Suppen kan godt virke lidt tung, og kan derfor udmærket bruges som natmad.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (7 stemmer)

Opskriften er vist 12261 gange,
og udskrevet 445 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu