Is dessert med skov bær og chokolade

Is dessert med skov bær og chokolade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - IS ( Mælk / Fløde )

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Mette Hansen

Indsendt :     

Ingredienser:
 Vanille is
 Skov bær frisk eller frossen
 Mælk
 Vanillesukker
 Rom essens
 SØD
 Koge chokolade
 
Opskrift:
Start med at klar gøre bærrene, hvis de er frosne skal de tø lidt op evt. ved 50% i mikroovn i 2-3 min. Når bærrene har ca. stue temp. skal de blendes med lidt mælk, og smages til med vanille sukker og essens. Det er helt op til en selv i hvilke mængder, bare det har en passende konsistens så det kan bruges som en frugt sauce.

Smelt chokolade i et van bad, brug evt. en lille skål vand varmet op i mikroovn, og skær chokoladen i små stykker, så går det hurtigere. Hvis vandet bliver for ”koldt”, kan det bare varmes igen.

Lav isen til kugler og del op i talerkerne, kom den smeltet chokolade over, ved at klippe et lille huld i et hjørne. Kom Frugt saucen over og server evt. med lidt flødeskum.

Tips:

Man kan vælge andre typer bær. Mælken kan erstattes med fløde Prøv evt. med lidt flormelis for en lidt faster konsistens.





karakterer:
Opskriften er vist 15025 gange,
og udskrevet 214 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-06-21 14:43:03
lyder dejligt