| |
|
Julebrygsild
Julebrygsild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
250 | g. | marinerede silde-fileter 250 g. marinerede silde-fileter | 1 | | porter 1 porter | 1 | | sneøl/julebryg 1 sneøl/julebryg | 100 | g. | brun farin 100 g. brun farin | | | | | | Julekrydderier: Julekrydderier: | 4-5 | | stjerneanis 4-5 stjerneanis | 5-6 | | hele kardemomme 5-6 hele kardemomme | 5-6 | | nelliker 5-6 nelliker | 2 | | kanelstænger 2 kanelstænger | | | hasselnøddeflager/mandelsplitter hasselnøddeflager/mandelsplitter | | | |
| |
Bring øllene i kog og tilsæt brun farin. Smag evt. til med lidt balsamico. Kog lagen med jule-krydderierne og lad den trække, til den er kold.
Sigt lagen, tilsæt silde-fileterne og nødderne. Lad retten "trække" i minimum 24 timer.
Holdbarhed: Hele december måned, hvis det står i et rent sylte-glas
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3
(6 stemmer)
Opskriften er vist 21366 gange, og udskrevet 445 gange.
| |
|
|
Kommentarer
- 2008-01-07 14:15:17 Disse bør prøves, de er suveræne
|
|