Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links
















Julebrygsild

Julebrygsild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

FrokostRet : Frokost

Hovedingrediens : SildeFisk

SildHøjtid: Jul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Julebrygsild, billede 4 Julebrygsild, billede 1 Julebrygsild, billede 2 Julebrygsild, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 g.marinerede silde-fileter
1 porter
1 sneøl/julebryg
100 g.brun farin
 
 Julekrydderier:
4-5 stjerneanis
5-6 hele kardemomme
5-6 nelliker
2 kanelstænger
 hasselnøddeflager/mandelsplitter
 


Opskrift:

Bring øllene i kog og tilsæt brun farin. Smag evt. til med lidt balsamico. Kog lagen med jule-krydderierne og lad den trække, til den er kold.

Sigt lagen, tilsæt silde-fileterne og nødderne. Lad retten "trække" i minimum 24 timer.

Holdbarhed: Hele december måned, hvis det står i et rent sylte-glas




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (5 stemmer)

Opskriften er vist 18552 gange,
og udskrevet 389 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2008-01-07 14:15:17
Disse bør prøves, de er suveræne