Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalkunfarsbrød med spinat

Kalkunfarsbrød med spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Kalkun - Hakket kalkunkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.hakket kalkunkød
50 g.rasp
1 æg
70 g.tomatpuré
2 tsk.tørret timian
 salt
 peber
400 g.frossen spinat
1 fedfinthakket hvidløg
 salt
 peber
2 spsk.revet ost (max 18 g fedt/100 g)
 
 Ratatouille:
1 squash i skiver
1 aubergine i kvarte skiver
1 rødløg i både
1 spsk.olie til stegning
2 tsk.timian
1 ds.flåede hakkede tomater
 salt
 peber
 


Tilbehør:
Groft brød
Opskrift:

Rør kalkunkødet sammen med rasp, æg, tomatpuré, timian, salt og peber. Bred farsen ud på et stykke bagepapir ca. 30 x 30 cm. Kom spinaten i en gryde og tø den op ved svag varme. Vrid den fri for væde, tilsæt hvidløg og krydr med salt og peber. Bred den afdryppede spinat oven på kalkunkødet og drys med osten. Rul ved hjælp af bagepapir farsen sammen om fyldet til en roulade. Fjern bagepapir og læg farsrouladen i et smurt ovnfast fad. Bag rouladen ved 180 grader i ca. 1 time. Varm olien på en pande og svits grønsagerne sammen med timian. Tilsæt flåede tomater og lad det simre i ca. 10 min. Smag til med salt og peber. Server farsroulade i skiver med ratatouille og brød.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6510 gange,
og udskrevet 225 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu