kartoffelmel eller sagomel80 g. kartoffelmel eller sagomel
koldt vand koldt vand
5
spsk.
sukker5 spsk. sukker
Opskrift:
Bærrene pilles ikke, men skylles godt.
Koges ½ time, sies, sættes atter over ilden.
Kartoffelmel eller sagomel udrøres til en vælling i koldt vand og kommes i suppen under stadig omrøring.
Så snart det koger, løftes den af og sødes med sukker.
Små melboller eller tvebakker serveres til.
Er solbærrene små og tørre, tages dobbelt så mange.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 22092 gange, og udskrevet 285 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider