Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Porrekartoffelsuppe med radise og tomat

Porrekartoffelsuppe med radise og tomat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 l.vand
4 porrer
1000 g.kartofler
2 løg
3 fedhvidløg
1 dl.piskefløde (kan undlades)
2 tsk.paprika
 Salt
 peber
2 tomater uden kerner og i små tern
6 radiser små tern
 


Opskrift:

Skræl kartofler og skær dem i tern. Rens porrerne og skær dem i skiver. Løg og hvidløg skæres i tern. Svits løg, hvidløg og paprika i lidt olivenolie. Tilsæt kartofler og porrer og lad det simre i et par min.

Tilsæt vand og lad det koge i 25 min. eller indtil kartoflerne er møre.

Blend suppen og smag den til med salt og peber. Hvis du ønsker en mere cremet suppe, kan du tilsætte fløde.

Ved servering kan du lægge en skefuld hakket tomater og radiser på toppen.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (28 stemmer)

Opskriften er vist 14849 gange,
og udskrevet 746 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Laila  -  0000-00-00 00:00:00
dejlig suppe