Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hyllebærsuppe - Hyllebær suppe

Hyllebærsuppe - Hyllebær suppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SuppeRet : Suppe - Frugtsupper

Hovedingrediens : Bær - Hyldebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1.5 l.vand
1000 g.friske hyldebær
1 stk. kanel
2 hele nelliker
1 citron skal heraf
100 g.sukker
2 æbler
100 g.melboller
 kartoffelmel eller maizenamel til jævning af suppen
 


Opskrift:

Hyldebær skylles godt under løbende vand. Hyldebær, vand og krydderier bringes i kog, og koger sagte under låg i 20 minutter. Saften sies fra, sødes med sukker. Tilsæt æbler som er skrællet og skåret i mindre stykker. Lad suppen koge 3-5 minutter, så æblerne bliver møre.

Melbollerne varmes i suppen, til de stiger op til overfladen. Suppen jævnes med lidt mel.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (17 stemmer)

Opskriften er vist 28559 gange,
og udskrevet 505 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

L.S.  -  2013-01-31 12:20:57
Hos os bruger vi kammerjunker el. tvebakker til.


  -  2010-09-19 14:54:53
smager også rigtig godt gedeost og æbler og lidt honning


Lillemor  -  0000-00-00 00:00:00
I stedet for melboller prøv da at servere suppen rygende varm og med en kold klat risengrød. Det er mums og iøvrigt mere børnevenligt