Vietnamesisk sur/stærk kyllingesuppe
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Oprindelsesland : Vietnam Indsendt : Red : |
|
|
Kyllingen kommes i en stor gryde.
Vand, gulerod, selleri, skalotteløg, hvidløg, hel chili og salt tilsættes.
Kyllingen koges under låg i ca. 45 min.
Kyllingen tages op og stilles til side.
Suppen koges ind uden låg i ca. 1/2 time.
Suppen sies og kommes tilbage i gryden.
Chilisauce, hvidvinseddike, soyasauce, sukker og citron tilsættes.
Spinaten presses fri for væde og kommes i suppen sammen med bambusskud.
Skind og ben fjernes fra kyllingen.
Kødet skæres i mindre strimler og kommes i suppen.
Tips: Hvis chilien koges med kerner, får man en meget stærk suppe! |
|
Opskriften er vist 33477 gange,
og udskrevet 709 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Ila Olsen - 2012-01-28 15:38:12 Jeg har friske spinat blade. Kan det bruges istedet for "Danefrost hel spinat" ? Skal det hakkes i mindre stykker? anonym - 2011-03-09 11:03:59 Ingefær og kooriander både som pulver og frisk mangler derud over er det godt at tilsætte en wok blanding med orientalske indgridienser Mig - 2009-01-17 14:00:15 Hør lige her man spiser sku ikke flütes til sådan en suppe!!! Skal der tilbehør til så er det reje chips anonym - 2007-11-25 20:12:13 NICE |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne