jomfruhummer med skaller og kløer 500 g. jomfruhummer med skaller og kløer
2
gulerødder 2 gulerødder
250
g.
smør 250 g. smør
5
dl.
fløde 5 dl. fløde
2
l.
vand 2 l. vand
2.5
dl.
tør hvidvin 2.5 dl. tør hvidvin
Opskrift:
Jomfruhummerhalerne tages ud af skallen. Skallerne, kløerne, grønsager i store tern, samt hvidvin og tomatpure koges 5-6 timer i vand. Herefter skal suppen sis og koges ind til det halve. Så monteres suppen med smør og fløde. Der smages til med salt og peber. Suppen blendes og tilsættes pocherede jomfruhummerhaler inden servering.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.1
(15 stemmer)
Opskriften er vist 28287 gange, og udskrevet 1025 gange.
Kommentarer
nette0801 - 2013-08-21 02:33:39 er suppen fryseegnet
Mette - 2010-10-07 08:40:04 At pochere, ville sige at man koger uden at koge. det betyder at vandet ikke må buldre koge, og der skal næsten ikke være noget bevægels i vandet, vandet må gerne ligge på en 97 grader.
TBP - 2009-12-27 21:30:53 Hvad vil det sige at pochere jomfruhalerne? Og hvor lang tid efter de 5-6 timer tager det at koge suppen ind til det halve??
Grethe K - 2007-11-12 10:31:53 Den var virkelig værd at vente på. Pragtfuld smag.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider