Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Jomfruhummersuppe

Jomfruhummersuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummer hele

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 løg
1 porre
 hvidløg
100 g.tomatpure
500 g.jomfruhummer med skaller og kløer
2 gulerødder
250 g.smør
5 dl.fløde
2 l.vand
2.5 dl.tør hvidvin
 
Opskrift:
Jomfruhummerhalerne tages ud af skallen. Skallerne, kløerne, grønsager i store tern, samt hvidvin og tomatpure koges 5-6 timer i vand. Herefter skal suppen sis og koges ind til det halve. Så monteres suppen med smør og fløde. Der smages til med salt og peber. Suppen blendes og tilsættes pocherede jomfruhummerhaler inden servering.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (15 stemmer)

Opskriften er vist 27620 gange,
og udskrevet 1010 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

nette0801  -  2013-08-21 02:33:39
er suppen fryseegnet

Mette  -  2010-10-07 08:40:04
At pochere, ville sige at man koger uden at koge. det betyder at vandet ikke må buldre koge, og der skal næsten ikke være noget bevægels i vandet, vandet må gerne ligge på en 97 grader.

TBP  -  2009-12-27 21:30:53
Hvad vil det sige at pochere jomfruhalerne? Og hvor lang tid efter de 5-6 timer tager det at koge suppen ind til det halve??

Grethe K  -  2007-11-12 10:31:53
Den var virkelig værd at vente på. Pragtfuld smag.