Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hvid gazpacho

Hvid gazpacho, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

SuppeRet : Suppe - Gazapcho

Oprindelsesland : Spanien

SpanienIndsendt :





Ingredienser:
180 g.blancherede mandler
450 g.hvidt brød
1-2 fedknust hvidløg
2 æg
2.8 dl.olivenolie
1.4 dl.hvidvinseddike
 salt
 hvid peber
 


Opskrift:

Læg mandlerne i en skål, og hæld kogende vand over dem. Mandlerne ligger heri i 30-45 min. Skær skorpen af brødet, og skær det i store tern. Læg det i en skål, og dæk med 1 l koldt vand. Si vandet fra mandlerne, og put det i en blender sammen med hvidløg. Blend til en lind pasta. Tilsæt så æggene, og blend det godt igennem. Så tilsættes olien i en tynd stråle mens du blender. Vandet sies fra brødet, der blendes sammen med det øvrige, vandet gemmes. Tilsæt eddike, salt og peber, og hæld suppen op i en serveringsskål. Vandet tilsættes under konstant omrøring, til der opnås en god cremet konsistens. Stil suppen køligt i min. 4 timer, eller natten over i køleskabet. Pyntes evt. med halve vindruer før servering. Giv evt. brød til.

Tips:

Serveres gerne som forret







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9496 gange,
og udskrevet 130 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Birte Mørup Birte.Moerup  -  0000-00-00 00:00:00
Fantastisk god - svarer helt til forventningerne efter at have smagt den i Comares.