Worchestershiresauce

Worchestershiresauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 gammel 4.5 liters krukke
 
1 ds.420 g kidney bønner
1 flaske168 g SAUCE SAUCE
1 tsk.hvidløgspulver
2 State of Main sardiner i olie
6 l.æbler grønne eller modne skrællede og skåret i skiver
2 l.eller mere brun vineddike
1 løg i skiver
3 spsk.nelliker, stødt
2 spsk.gurkemeje, stødt
2 spsk.Muskatnød, stødt
3 spsk.allehånde, stødt
3 spsk.pulveriseret kaffe eller 75 cl. indkogt kaffe
2 tsk.rød peber
4 spsk.majs sirup
6 spsk.salt
3 spsk.sennep
1 spsk.sukker
 
Opskrift:
Afdryp kidney bønnerne og kør dem gennem en kødkværn og kom i krukken. Tilsæt soja sauce og hvidløg.
Kom sardinerne i en lille krukke vineddike og mos med en gaffel. Kom i krukken. Skræl og skær æblerne i skiver og kom dem i en 6-8 liters gryde. Dæk dem netop til toppen med brun vineddike. Tilsæt løg, nelliker, gurkemeje, muskatnød, allehånde og kaffe. Bring i kog og kog svagt i ca. 2 timer. Efterhånden som vandet i vineddiken fordamper tilsættes der halvt vand og halvt vineddike som erstatning. Rør hyppigt, da æblerne let brænder på. Fjern og kør gennem kødkværnen og tilsæt ca 2 liter af puréen til krukken.

Tilsæt nu: rød peber, majs sirup, salt, sennep og sukker. Fyld krukken op til mærket. Ryst godt og lad det stå i 24 timer og så indtil det er klar til brug.

Tips:

Skal formentlig lagre i en 14 dages tid, men prøv dig frem.

Opskriften er oversat fra engelsk så vær opmærksom på at målene kan snyde lidt.





karakterer:
Opskriften er vist 10620 gange,
og udskrevet 115 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Lige et par kommentarer angående oversættelsen fra engelsk. SAUCE SAUCE skulle nok have været sojasauce, ligesom pulveriseret kaffe nok er det, vi kalder instant kaffe. Sætningen ”Ryst godt og lad det stå i 24 timer og så indtil det er klar til brug” betyder formegentlig, at man skal ryste den en gang hvert døgn så længe den lagrer. Den ser ellers spændende ud, så jeg tror jeg vil give mig i kast med den. Jeg ligger dog desværre ikke inde med en gammel 4.5 liters krukke, tror jeg, at jeg vil tage chancen og bruge en ny ;-) (Krukke skal i denne sammenhæng nok bare forstås som en lukket beholder)