Æg og rejer

Æg og rejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SmørrebrødRet : Smørrebrød - Smørrebrød

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : MissHotgirl

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
 smurt rugbrød
 hårdkogt æg i skiver
 rejer
 mayonnaise
 Iceberg salat
 agurk
 citron
 kaviar
 karse
 tomat
 
Opskrift:
Man lægger et stykke salat på overkanten af et halvt stykke rugbrød, dækker rugbrødet til med æg, sætter en stor klat mayonnaise midt på æggene og dækker den til med rejer.

Så tager man to skiver agurk med en skive citron i midten, skærer halvvejs op igennem dem og sætter et ben på hver sin side af rejerne, lige bag agurken sætter man en lille dusk karse, og lige foran agurken en knivspids kaviar og en lille båd tomat.


karakterer:
Opskriften er vist 34113 gange,
og udskrevet 369 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu