Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Æg og rejer

Æg og rejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SmørrebrødRet : Smørrebrød - Smørrebrød

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : MissHotgirl

Indsendt :





Ingredienser:
 smurt rugbrød
 hårdkogt æg i skiver
 rejer
 mayonaise
 iceberg salat
 agurk
 citron
 kaviar
 karse
 tomat
 


Opskrift:

Man lægger et stykke salat på overkanten af et halvt stykke rugbød, dækker rugbrødet til med æg, sætter en stor klat mayonaise midt på æggene og dækker den til med rejer. Så tager man to skiver agurk med en skive citron i midten, skærer halvvejs op igennem dem og sætter et ben på hver sin side af rejerne, lige bag agurken sætter man en lille dusk karse, og lige foran agurken en knivspids kaviar og en lille båd tomat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (8 stemmer)

Opskriften er vist 29936 gange,
og udskrevet 332 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu