Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Døde frikadeller

Døde frikadeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Svinekød - Kogt/stegt svinekød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
400 g.kogt kød
1 løg
2 æg
100 g.røget flæsk (bacon)
2 sk.franskbrød
 peber
 salt
 
Opskrift:
Kødet hakkes i en kødhakker( da der ikke er ret mange der har sådan en, skæres det i mindre stykker, og køres gennen æ Foodprocesor eller blender hvis den er skarp nok.) sammen med flæsket og løget, franskbrødet udblødes i vand, trykkes af og røres i farsen sammen med æggene. Peber og salt efter behag, det er meningen at de kan spises sådan, men jeg vil nok foretrække lige at give dem en hurtig tur på panden, 1 min på hver side, der severes stuved bønner eller grønærter og gulerødder. og selvfølgelig kogte kartofler.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (7 stemmer)

Opskriften er vist 19185 gange,
og udskrevet 141 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu