Kør lever, spæk, hvidløg, løg og salvie igennem kødhakker. Tilsæt kryderblanding og rør godt igennem.
Tilsæt dette til opbagningen. Rør. Tilsæt æg. Rør.
Når massen er rørt godt sammen hældes det hele i aluforme (1 liters forme).
Ovn forvarmes 170 grader.
Aluforme sættes i gastrobakker, der hældes vand i gastrobakker og det hele bages i ca. 90 minutter.
Bagetid kan variere meget!
Kontrol efter 80 minutter er en god ide.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(53 stemmer)
Opskriften er vist 18451 gange, og udskrevet 538 gange.
Kommentarer
Lis Nielsn - 2014-11-27 07:40:27 Herlig opskrift ! Jeg tror lige jeg vil dividere med 8 eller noget i den retning. Er enlig pensionist....det bliver sgu` for stor en portion til mig :-)
- 2012-01-15 10:13:56 Hej
Hvordan gør jeg hvis jeg gerne vil fryse dem ned inden de er bagt ???
- 2012-01-14 19:08:37 Hej
Hvordan gør jeg hvis jeg gerne vil fryse dem ned inden de er bagt ???
lars her - 2007-05-14 12:10:49 Helt fantastisk....intet mindre :-)
Pete - 0000-00-00 00:00:00 Best i ever tasted .. Well done!
Jens. H - 0000-00-00 00:00:00 Giver ovenstående helt ret - Fantastisk postej