Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Midtjysk Kartoffelsuppe

Midtjysk Kartoffelsuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :




Ingredienser:
6 kartofler
1 porre
1 gulerod
1 madæble
15 g.smør/margarine
1.5 1.suppe
 salt
 peber
 persille
 purløg
4-6 sk. røget flæsk/bacon
 


Opskrift:

Skræl grøntsagerne, skær dem i små terninger. Skær porren i tynde ringe, riv æblet groft. Bind porreblade og persille til en suppevisk og kog den med i suppen. Svits grøntsagerne i smør/margarine og tilsæt suppen, kog under låg, til kartoflerne er møre. Tåg suppevisken op, og pisk suppen jævn, smag til med salt og peber. Skær flæsket i terninger, og rist det på panden. Drys flæsk og finhakket purløg over suppen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (5 stemmer)

Opskriften er vist 14346 gange,
og udskrevet 262 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

bjarke  -  2014-04-07 13:17:29
det er alt for tørt


Hanne Madsen  -  2013-11-26 09:47:27
Hej. Jeg forstår ikke helt hvad i mener med 1,5 1 suppe?


Grynte Snaps  -  0000-00-00 00:00:00
MMMMMM, lækkert med de æbler