Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Citronsauce

Citronsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5 Pers.

SaucerRet : Saucer - Chilesaucer

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Bouillon

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
4 dl.fiskebouillon
2 dl.fløde
2 spsk.maizenamel
2 æggeblommer
 saften af 1 citron
 salt
 hvidt peber
 
 
Opskrift:
Kog bouillon og fløde, jævn det med maizenamel udrørt i lidt koldt vand. Pisk æggeblommerne med citronsaft. Tag gryden fra varmen og pisk æggene i. Smag saucen til med salt, peber og evt. citron.

Tag forsigtigt fiskene op af bradepanden og læg dem på varme serveringsfade. Fordel løg, selleri og champignon omkring, hæld saucen over og server straks.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (5 stemmer)

Opskriften er vist 16521 gange,
og udskrevet 518 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu