Citronsauce

Citronsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5 Pers.

SaucerRet : Saucer - Chilesaucer

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Bouillon

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red:


Ingredienser:
4 dl.fiskebouillon
2 dl.fløde
2 spsk.maizenamel
2 æggeblommer
1 citron saften heraf
 salt
 hvidt peber
 
Opskrift:
Kog bouillon og fløde, jævn det med maizenamel udrørt i lidt koldt vand. Pisk æggeblommerne med citronsaft. Tag gryden fra varmen og pisk æggene i. Smag saucen til med salt, peber og evt. citron.

Tag forsigtigt fiskene op af bradepanden og læg dem på varme serveringsfade. Fordel løg, selleri og champignon omkring, hæld saucen over og server straks.


karakterer:
Opskriften er vist 17740 gange,
og udskrevet 530 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu