Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Citronsauce

Citronsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5-6 

SaucerRet : Saucer - Chilesaucer

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Bouillon

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
4 dl.fiskebouillon
2 dl.fløde
2 spsk.maizenamel
2 æggeblommer
 saften af 1 citron
 salt
 hvidt peber
 
 


Opskrift:

Kog bouillon og fløde, jævn det med maizenamel udrørt i lidt koldt vand. Pisk æggeblommerne med citronsaft. Tag gryden fra varmen og pisk æggene i. Smag saucen til med salt, peber og evt. citron.

Tag forsigtigt fiskene op af bradepanden og læg dem på varme serveringsfade. Fordel løg, selleri og champignon omkring, hæld saucen over og server straks.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (5 stemmer)

Opskriften er vist 16068 gange,
og udskrevet 508 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu