Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Løgsovs, Sjællandsk

Løgsovs, Sjællandsk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :




Ingredienser:
 smør eller margarine
 løg
 vand
 mælk
 salt
 


Opskrift:

Løg snittes og koges i smørret plus lidt vand til de er klare, derefter opbages sovsen på sædvanlig vis med mælk og salt.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (11 stemmer)

Opskriften er vist 22295 gange,
og udskrevet 356 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Affe  -  2011-12-06 18:20:27
Pröv og tilsät lidt muskatnöd og en håndfuld stegte baconterninger. Ja glem ikke peber. Det bliver alletiders sovs.


Dannie  -  2011-01-21 18:43:59
Lol, jo da - husk lige mel


joern  -  2009-06-29 01:15:23
ingen mel ved opbagning?


elndk  -  2007-08-14 10:51:09
lidt hvid peber giver mere smag