Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Løgsovs, Sjællandsk

Løgsovs, Sjællandsk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
 smør eller margarine
 løg
 vand
 mælk
 salt
 
Opskrift:
Løg snittes og koges i smørret plus lidt vand til de er klare, derefter opbages sovsen på sædvanlig vis med mælk og salt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (12 stemmer)

Opskriften er vist 23619 gange,
og udskrevet 378 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Affe  -  2011-12-06 18:20:27
Pröv og tilsät lidt muskatnöd og en håndfuld stegte baconterninger. Ja glem ikke peber. Det bliver alletiders sovs.

Dannie  -  2011-01-21 18:43:59
Lol, jo da - husk lige mel

joern  -  2009-06-29 01:15:23
ingen mel ved opbagning?

elndk  -  2007-08-14 10:51:09
lidt hvid peber giver mere smag