Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Duelse

Duelse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Svinekød - Røget flæsk

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
500-600 g.røget flæsk
3-4 løg
3-4 dl.fløde
 


Opskrift:

Skær flæsket i små tern og rist dem på en tør pande. Hæld efterhånden det afsmeltede fedt fra. Når flæsketerningerne er brune og sprøde tages de af panden. Der hældes lidt af fedtet på og de snittede løg ristes gyldenbrune. Flæsketerningerne hældes tilbage i panden til løgene og fløden kommes på. Koges lidt ind til sovsen tykner.

Serveres med kogte kartofler.

Tips:

Duelse (med tryk på 'Du') betyder dyppelse, altså en slags sovs.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (20 stemmer)

Opskriften er vist 12819 gange,
og udskrevet 128 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu