Skær flæsket i små tern og rist dem på en tør pande. Hæld efterhånden det afsmeltede fedt fra. Når flæsketerningerne er brune og sprøde tages de af panden. Der hældes lidt af fedtet på og de snittede løg ristes gyldenbrune. Flæsketerningerne hældes tilbage i panden til løgene og fløden kommes på. Koges lidt ind til sovsen tykner.
Serveres med kogte kartofler.
Tips:
Duelse (med tryk på 'Du') betyder dyppelse, altså en slags sovs.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2
(20 stemmer)
Opskriften er vist 13872 gange, og udskrevet 153 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider