Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tykke pandekager fra ærø

Tykke pandekager fra ærø, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Varm DessertRet : Varm Dessert - Pandekager

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
6 æg
500 g.hvedemel
1 pk.gær
4.5-5 dl.mælk
 Raffinol
 


Opskrift:

Mel, æggeblommer røres sammen med mælk. Gæren tilsættes. De stivpiskede hvider vendes i dejen. Dejen skal være tyk. Hæver i 1/2 time. Bages i raffinol eller lignende.

Betragtes som en hovedret. Serveres varme med stikkelsbærkompot, æblegrød, sirup eller syltetøj. Serveres også kolde til kaffebordet.

Tips:

Pandekagerne serveres typisk om sommeren. Enkelte ærøboer tilsætter flæsketerninger.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (7 stemmer)

Opskriften er vist 13266 gange,
og udskrevet 191 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2010-01-13 15:38:31
Kan også bages i palmin.


lene  -  2008-03-20 12:28:54
de skal nu helst steges i halvt fedt og halvt margarine, så bliver de dejligt sprøde. Hilsen en der kommer fra ærø


inger jensen  -  2006-12-16 12:53:55
svinefedt og husk kardamommen


Hans-Aage Mortesen  -  0000-00-00 00:00:00
de skal helst bages i svine fedt