Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Finnan Haddie

Finnan Haddie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Røget kuller

Oprindelsesland : Skotland

SkotlandIndsendt :



Ingredienser:
1 stortløg i tynde skiver
500 g.røget kuller
4 dl.mælk
0.5 tsk.sort peber
1.5 tsk.sennepspulver
50 g.smør
2 tsk.hvedemel
1 forårsløg, finthakket
 
Opskrift:
Fordel løget i bunden af en stor gryde. Skær fisken i 2 cm. brede strimler og læg dem over løget.

Bland mælk, peber og sennepspulver og hæld det over fisken. Bring det langsomt i log. Varmen dæmpes og det simrer under låg i 6 minutter. Fjern låget, og lad det simre yderligere i 5 minutter.

Tag fisken op og læg den på et fad – hold fiske varm. Lad saucen koge ca. 5 minutter under omrøring.

Rør smør og mel sammen og kom det i gryden med forårsløg. Røres sammen for svag varme, til saucen koger og jævner en smule. Saucen hældes herefter over fisken – som straks serveres.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (4 stemmer)

Opskriften er vist 10831 gange,
og udskrevet 165 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Shinnead  -  2007-08-30 17:11:38
Meget lækkert =)