Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sønderjysk stang

Sønderjysk stang, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KagerRet : Kager - Stang

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
200 g.margarie
300 g.hvedemel
50 g.gær
4 spsk.sukker
2 æg
 
 Fyld:
50 g.margarine
50 g.sukker
 vaniliesukker eller citronskal og rosiner eller knuste makroner
 


Opskrift:

margarine og mel smuldres. Gæren opløses med sukkeret og æggene blandes i. Det hele blandes og æltes. Kan stilles til hævning fra 10 minutter til 18 timer. Rulles ud til en aflang plade. Fyldet fordeles hen midt ad. Dejen lægges ind over fyldet fra begge sider. Pensles med sammenpisket æg og drysses med perlesukker og hakkede mandler eller nøddekerner. Bages ved 225 grader i 16 minutter




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (6 stemmer)

Opskriften er vist 11772 gange,
og udskrevet 208 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu