Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sønderjysk Kløbenbrød

Sønderjysk Kløbenbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
500 g.hvedemel
50 g.smør
0.5 tsk.salt
1 tsk.sukker
50 g.gær
3 dl.mælk
2.5 dl.rosiner
1.5 dl.sukat
125 g.smuttede mandler
 


Opskrift:

Smørret smuldres i melet, gæren udrøres i lunkent mælk og tilsættes sammen med det øvrige. Når dejen er rørt godt sammen sættes den til hævning i ca. 30 min. Dejen å æltes igen og formes til et brød ved at rulle dejen ud til en aflang firkant, der foldes sammen to gange på den korte led. Efterhæver i ca. 30 min. Der pensles med æggehvide og bages i ca. 30 min. ved 200-225 C. Efter bagningen overdrysses brødet let med flormelis.

Skæres i skiver og serveres med smør.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (6 stemmer)

Opskriften er vist 9390 gange,
og udskrevet 146 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2007-02-28 19:00:59
brug vindruekærneolie i stedet for smør