Kyllingen skylles grundigt, både indvendigt og udvendigt. Afdryppes og tørres godt med lidt køkkenrulle. Del kyllingen på langs, og fjern overflødigt fedt og eventuelle rester af indmaden.
Kom kylling, porrer, vand, krydderier og salt i en stor tykbundet gryde. Bring det langsomt i kog, når det koger dæmpes varmen og suppen simrer uden låg i ca. 1 ½ time. Herefter skummes suppen og man fjerner laurbærblad og persille.
Tag forsigtige de halve kyllinger op, og lad dem afkøle lidt. Fjern kødet fra skroget og skær det i strimler. Skind og ben kasseres.
Læg kødet tilbage i gryden, tilsæt peber og svesker – og rør til det er gennemvarmt.
Tips:
Rosiner kan anvendes i stedet for svesker.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.1
(13 stemmer)
Opskriften er vist 34014 gange, og udskrevet 324 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider