Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Cook-a-leeike

Cook-a-leeike, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

SuppeRet : Suppe - FjerkræSupper

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Oprindelsesland : Skotland

SkotlandIndsendt :


Cook-a-leeike, billede 4 Cook-a-leeike, billede 1 Cook-a-leeike, billede 2 Cook-a-leeike, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1200 g.kylling, 1 stk
2 storeporrer, skivede
1.5 l.vand
1 laurbærblad
1 tsk.frisk timian
1 lille bdt.persille
2 tsk.salt
 
1 tsk.stødt sort peber
70 g.udstenede svesker
 
Opskrift:
Kyllingen skylles grundigt, både indvendigt og udvendigt. Afdryppes og tørres godt med lidt køkkenrulle. Del kyllingen på langs, og fjern overflødigt fedt og eventuelle rester af indmaden.

Kom kylling, porrer, vand, krydderier og salt i en stor tykbundet gryde. Bring det langsomt i kog, når det koger dæmpes varmen og suppen simrer uden låg i ca. 1 ½ time. Herefter skummes suppen og man fjerner laurbærblad og persille.

Tag forsigtige de halve kyllinger op, og lad dem afkøle lidt. Fjern kødet fra skroget og skær det i strimler. Skind og ben kasseres.

Læg kødet tilbage i gryden, tilsæt peber og svesker – og rør til det er gennemvarmt.

Tips:

Rosiner kan anvendes i stedet for svesker.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (13 stemmer)

Opskriften er vist 33200 gange,
og udskrevet 317 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu