Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sønderjydsk hvidkål

Sønderjydsk hvidkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Kål - Hvidkål

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :




Ingredienser:
1 hvidkål
2.5 dl.piskefløde
60 g.smør
1 spsk.hvedemel
 muskatnød
 salt
 peber
 


Opskrift:

Del kålen i kvarte, fjern stokken og skær kålen i grove strimler. Den dampes mør i letsaltet vand ca. 10 min og lægges i en si. Når kålen har dryppet af, køres den igennem kødhakkeren og kommes i gryden. Tilsæt smør, hvedemel og fløde og lad det koge igennem. Smag til med lidt reven muskat og salt og peber.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 13633 gange,
og udskrevet 274 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Karin  -  2008-11-01 10:09:12
Husk at vride en stor del af væsken ud af den hakkede kål, inden den kommes i gryden. Ellers bliver den for tynd.