Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ålesuppe fra smålandshavet

Ålesuppe fra smålandshavet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Ål

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :




Ingredienser:
1500 g.små ål
2 gulerødder
4 porrer
250 g.svesker
500 g.faste æbler
2 l.kraftig bouilllon (fisk)
2 spsk.eddike
2 spsk.sukker
 salt
 peber
 melboller
 


Opskrift:

Svesker udblødes nogle timer. Ålene flås og skæres i mindre stykker. Grønsagerne renses og skæres i skiver,koges med i den kraftige suppe 10 min, før ål, svesker og kvarte æbler kommes ved. Koger6-7 min mere. Smages til med salt, peber, eddike og sukker. Melboller varmes i suppen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (7 stemmer)

Opskriften er vist 9789 gange,
og udskrevet 156 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

carlo frederiksen  -  2010-03-05 20:36:10
Jeg fik ålesuppe på fejø for første gang.Det var i 1948 jeg tjente som karl på en gård hvor fruen oprindelig var hollænder,og jeg troede at det var en hollandsk ret.Det er en utrolig dejlig suppe,og jeg laver den ofte endnu trods mine 83 år.Min kone kan,trod det at hun er fra lolland ikke lide ålesuppe fra smålandshavet.