Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bornholmer salat

Bornholmer salat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Salater

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
1 røget makrel
4 æg
4-5 spsk.mayonnaise
1 mellemstort løg
 salt
 peber
 


Opskrift:

Kog æggene 10 minutter, køl dem af og pil dem. makrellen befries for ben og moses i en skål sammen med mayonnaisen. Løget hakkes fint og kommes i. Æggene hakkes fint og blandes i og det smages til med salt og peber.

Fyldet er utrolig fint at bruge i sandwich, men også godt til alt andet brød. ( rugbrød osv. )







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (14 stemmer)

Opskriften er vist 30263 gange,
og udskrevet 223 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2018-09-20 22:42:34
Dejlig salat, jeg snitter dog nogle radiser, og pynter med finthakket purløg


mig  -  2011-04-23 09:27:41
Der mangler radiser