Varm mælken op til 30 grader.
Rør mælk, gær, smør, og de 2 æg sammen, tilsæt kardemomme og det meste af melet.
Lad dejen hæve med lidt drysset mel over, indtil den fylder det dobbelte, rul dejen ud i en pølse, skær den i ens stykker, der formes til boller med let melet hænder.
Sæt bollerne på en smurt plade og lad dem efterhæve ca 15 min.
Bollerne pensles med sammenpisket æg. Derefter bages de ved 225 grader i ca 15 min.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 11123 gange, og udskrevet 265 gange.
Kommentarer
Lars - 2012-08-23 16:42:17 den lykkes hvergang. Men putter nu altså altid salt i :-)
es - 2008-08-20 18:00:53 skal dejen være så blød
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider