Sønderjysk brødtærte

Sønderjysk brødtærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Rugbrød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 æg
150 g.sukker
4.5 dl.revet rugbrød
 
 Fyld:
4-5 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Del æggene og pisk æggehviderne stive. Pisk sukkeret i og dernæst æggeblommerne. Vend det revne rugbrød i med let hånd. Fordel dejen i to lagkageforme(sørg for at formene er godt smurt), og bag bundene i 12-15 minutter ved 190 grader. læg de kolde bunde sammen med flødeskum.





karakterer:
Opskriften er vist 11433 gange,
og udskrevet 194 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-10-17 11:45:45
Solbærsyltetøjet mener jeg også mangler, men har aldrig fået den med chokoladeknapper. Til gengæld skal der hakkede nødder i...

  -   2008-05-19 16:38:09
Det vigtigste har kokken vist undladt at fortælle, nemlig om chokoladeknapperne i flødeskummet samt solbærsyltetøjet!